Legends Car Cup

Night Race podium til Verner

18/09/24

Legends Car CupAutoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner kørte 2024-sæsonens femte finalepodium ud af fem mulige hjem, da der blev kørt Night Race på Padborg Park.
Teamet kom til løbet på den sønderjyske bane som mesterskabsførende i Legends Car Cup Danmark, og som dobbelt forsvarende vinder af Night Race.

(Foto: Motorsporten.dk)

Træningen blev kørt fredag formiddag, men det blev kun til få omgange, i en træning der mest foregik bag Safety Car. Kevin følte dog at der var en god balance i bilen, men fik aldrig kørt en rigtig hurtig omgang, inden de gule flag kom ud.

Senere på dagen skulle der køres kvalifikation, og her blev det til 4. hurtigste tid af alle – sæsonens dårligste kval resultat. Kevin følte ikke rigtig at bilen kørte ordentligt, og det var lidt en gåde for teamet, men de havde en mistanke om at det kunne være dækkene, som ikke rigtig gav det greb, som de burde.

Fra 17. startposition blev det en lidt svær start på løbet. Det blev ikke for alvor til overhalinger, da der var rigtig meget uro i feltet. Der kom da også Safety Car efter kort tid – men da løbet blev givet frit, fik han kørt sig op på 10. pladsen.

Der blev justeret mere på bilen, inden lørdagens to løb skulle køres.

Fra 5. startposition blev det til en god start, og efter 13 hæsblæsende omgange, kunne den røde og sorte Legends Cup racer med startnummer 512 på dørene, krydse målstregen som toer.

Til weekendens tredje og sidste løb skulle der køres efter solnedgang, og derfor var der sat lys på bilerne, som alle sammen var mere eller mindre dekorerede med farvestrålende LED lamper – og ikke mindst, kraftige forlygter, så kørerne kunne finde rundt på banen.

Fra tredje startposition, blev det til en forrygende serie af spændende dueller. Det var en større klump kørere, Kevin Verner inklusiv, hvor de skiftende positioner gav et spændende ræs, til stor glæde for publikum. Da det endelig lykkedes at komme fri af gruppen, var førstepladsen allerede stukket adskillige sekunder af sted i front, så det endte med at blive til en sikker andenplads, men uden chance for at kæmpe med omkring førstepladsen.

Efter weekendens pointoptælling, er ARTS køreren toer i mesterskabet, men ligger blot 11 point efter den førende.

Der er stadig 100 point at køre om, når finaleweekenden på 2024 sæsonen skal køres den 5.-6. oktober. Og indtil da, skal Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg have bilen tjekket igennem fra ende til anden, så den står i den bedste form til den altafgørende finale.