Tredjeplads til Frederik Schandorff i IMSA-løb
Noah Strømsted i FRECA-løb på Paul Ricard
COTF i Kristianstad
GT4 og GT2 på Hockenheimring

(Foto: Porsche/Juergen Tap)

Siden sidst
I weekenden blev FIA WEC Rolex 6 Hours of São Paulo kørt på Interlagos-banen, hvor Michael Christensen og Porsche Penske Motorsports Hypercar #5 sluttede på tredjepladsen efter det brasilianske seks-timers løb. Christensen og medkørerne, Matt Campbell og Frédéric Makowiecki ligger på fjerdepladsen i mesterskabet med tre afdelinger tilbage.

For Michelle Gatting så udsigterne til et podie i LMGT3-klassen ligeledes gode ud efter at have startet løbet fra pole position. Dog blev Iron Dames-bilen ramt af uheld og måtte udgå med tekniske problemer et par timer fra løbets afslutning.

Næste afdeling af FIA WEC køres d. 1. september i Texas på COTA-banen.

Se highlights fra løbet her.

Læs mere

Siden sidst
I Canada blev Chevrolet Grand Prix kørt i IMSA WeatherTech SportsCar Championship i weekenden. Her indtog Frederik Schandorff podiet med en tredjeplads i GTD-klassen i Inception Racings McLaren 720S GT3 EVO.

Det sker
IndyCar befinder sig i Torontos gader, når gadeløbet Honda Indy Toronto køres den kommende weekend.

For et år siden skrev Christian Lundgaard historie ved at blive den første danske vinder af et IndyCar-løb, da han sejrede i Toronto. Mon danskeren kan gentage sidste års succes?

Hold øje med Christian Lundgaard og Christian Rasmussen når det går løs i Canada søndag aften!

Læs mere & find tidsplan

Det sker
Denne weekend køres Ungarns Grand Prix, hvilket foregår på den 4,3 km lange Hungaroring. Banen kendetegnes ved meget downforce og korte langsider og sammenlignes ofte med Monaco-banen og gokartbaner. Ungarns Grand Prix blev kørt for første gang i 1986 og runder snart 40 Grand Prix’er.

Halvdelen af F1 2024-sæsonen er kørt, og der er dermed 12 afdelinger tilbage. Kevin Magnussen befinder sig på en 16. plads i mesterskabsstillingen, mens Haas F1 Team ligger på syvendepladsen i konstruktørmesterskabet.

Det sker
Sjette afdeling af formelserien, FRECA, køres den kommende weekend. Det foregår i Frankrig på Circuit Paul Ricard, hvor Noah Strømsted skal i aktion. Strømsted ligger på en niendeplads i mesterskabstillingen på nuværende tidspunkt.

Race 1 køres lørdag d. 20. kl. 13:05, og Race 2 køres søndag d. 21. kl. 16:25.

Se FRECA live på Viaplay

Det sker
På den svenske kartingbane, Kristianstad, finder fjerde afdeling af Champions of the Future sted denne weekend, inden der køres en EM-afdeling på banen i næste måned. Fem danskere kører med i weekendens løb.