Mesterskabspodie til Sebastian Øgaard i Eurocup-3

Sebastian Øgaard sikrede mesterskabspodie i Eurocup-3-finale
(Foto: Dutch Photo Agency)

Siden sidst
Sebastian Øgaard kørte i weekenden sæsonfinalen i formelserien, Eurocup-3, på Circuit de Barcelona-Catalunya.
Øgaard stillede op til det afgørende løb med et mål om at vinde mesterskabet. Weekenden bød på en svær kamp for danskeren, hvilket resulterede i, at det ikke blev til en mesterskabssejr.
Sebastian Øgaard ender dog mesterskabet som nr. 3 med 7 podieplaceringer ud af 16.
Læs mere her

Det sker
Et løb, som mange Formel 1 fans har set frem til, skal endelig køres den kommende weekend – Formula 1 Heineken Silver Las Vegas Grand Prix. 50 omgange skal der køres på den 6,2 kilometer lange Las Vegas Strip Circuit i Nevada med en forventet topfart på 340 km/t.
Det er ikke første gang, at Formel 1 lægger vejen forbi Las Vegas. Tilbage in 1981 og 1982 blev der kørt det såkaldte Caesars Palace Grand Prix, hvor begge løb var sæsonfinalerne på Formel 1-kaldeneren.
Det er nu tredje Grand Prix, som afholdes i USA, på dette års løbskalender og derfor endnu et ”home race” for Kevin Magnussens amerikanske team, Haas F1 Team.

(Foto: Lamborghini Media)

Det sker
Denne uge byder på sæsonfinalerne i Lamborghini Super Trofeo Europe og Lamborghini Super Trofeo World Final. Begge løb foregår på Vallelunga-banen i Italien.
Af danske kørere er det Frederik Schandorff, Largim Ali og Patrik Matthiesen, som kører med.
Europe-mesterskabet køres d. 16. - 17. november, og World Final køres d. 18. – 19. november.
Begge løb kan ses live YouTube-kanalen, Lamborghini Squadra Corse.

Det sker
Den kommende weekend køres det internationale kartingløb, WSK Final Cup, på den verdenskendte South Garda Karting-bane i Italien. Det er runde 1 (ud af 2), som skal køres.
I Mini-klassen stiller tre danske gokartkørere op – Matteis Stigsen, Marc Alexander Reistrup og William Nielsen.
Mika Runitz og Marcus Juncher kører med i OK Junior-klassen.
David Walther kører med I OK-klassen.
I KZ2-klassen kører Anders Amfelt Elkjær med.
Prefinaler og finaler køres søndag d. 19. november og kan ses live på WSK’s YouTube-kanal.