Fjerde sejr til Christian Rasmussen - finaleweekend for Bastian Buus

(Foto: Joe Skibinski)

Siden sidst

Christian Rasmussen fortsætter med at vinde

På World Wide Technology Raceway blev der i weekenden kørt 11. runde af Indy NXT-mesterskabet, og her havde Christian Rasmussen en yderst succesfuld weekend. Rasmussen startede fra pole position og førte 70 ud af 75 omgange, hvilket mundede ud i en sejr til danskeren.

Se highlights her

(Foto: Porsche Motorsport)

Siden sidst

Buus 2'er på Zandvoort Bastian Buus har i weekenden kørt 6. og 7. runde af Porsche Supercup i Zandvoort. Buus hev en 2. og 4. plads med hjem i de to race, og har nu udbygget sin mesterskabsføring yderligere inden sæsonens sidste afdeling, som køres den kommende weekend på Monza.

Læs mere om løbet i pressemeddelelsen fra Bastian Buus

(Foto: Prema Racing)

Siden sidst

Ingen point til Vesti og Magnussen

Kevin Magnussen og Mercedes Junior-køreren, Frederik Vesti fik ingen point med hjem efter weekendens løb i Formel 1 og Formel 2 på Zandvoort.

Frederik Vesti startede 3’er til søndagens Feature Race, men endte med at udgå som følge af et teknisk problem, hvor han mistede begge bagdæk, da han kom ud på banen igen efter et pitstop.

Læs mere om F2 løbet i pressemeddelelsen fra Frederik Vesti

Det sker

F1, F2 og Porsche Supercup

HAAS-køreren, Kevin Magnussen tager endnu et F1-Grand Prix den kommende weekend - denne gang på Monza. Her er Frederik Vesti også at finde i Formel 2 og Bastian Buus i Porsche Supercup.

Det er sidste afdeling af Porsche Supercup, og derfor et særdeles spændende løb for Bastian Buus, som fører mesterskabet med 21 point ned til Larry ten Voorde.

Frederik Vesti har to afdelinger tilbage af Formel 2-mesterskabet, og ligger lige nu 2’er i stillingen. Det er franske Théo Pourcharie, som fører mesterskabet, og Vesti har 12 point op til ham.

Læs mere og find tidsplan her

(Foto: Chris Owens)

Det sker

Indycar og Indy NXT - Portland International Raceway

I Oregon skal der den kommende weekend køres løb i Indycar og Indy NXT på banen, Portland International Raceway. I Indycar er det med Christian Lundgaard (Rahal Letterman Lanigan Racing) og Benjamin Pedersen (A.J Foyt Enterprises) og Christian Rasmussen (HMD Motorsports) i Indy NXT.

Rasmussen fører mesterskabet med hele 50 point (med tre runder tilbage), og hvis han fortsætter sit stærke momentum, er der gode chancer for, at han bliver vinderen af Indy NXT-mesterskabet.

Det sker

Kristensen og Hartvig i GT4 European Series

I GT4 European Series skal Oskar Lind Kristensen og Alexander Hartvig køre løb på Hockenheim - begge to for teamet, Allied Racing. Kristensen kører i bil nr. 44 sammen med amerikaneren, Jordan Wallace, og Hartvig kører i bil nr. 22 med hollænderen, Nathan Schaap.

Løbet kan ses live via gt4europeanseries.com d. 2.-3. september.

Det sker

Danish Karting League i Vojens

I den danske kartingverden køres finalen i DKL den kommende weekend - Danish Karting League Grand Prix Vojens. Der køres i klasserne, Micro 60, Mini 60, DASU Junior, DASU Senior, KZ2 OG KZ2 Master.

Eventet afvikles på lørdag d. 2. september hos Vojens Motorsport Arena.

Løbene kan følges via live timing på danishkartingleague.dk.

(Foto: LRN Photo)

Det sker

Danskere til WSK Euro Series

På den internationale kartingscene skal David Walther (OK, Koski Motorsport) og Oliver Rasmussen (OKJ, CRG Racing Team) i aktion, når første runde af WSK Euro Series køres på Franciacorta Karting Track den kommende weekend.

Prefinalerne og finalerne køres søndag d. 3. september, og kan ses live på WSKs YouTube-kanal.