Danske topresultater på Nürburgring - amerikansk og dansk race i den kommende weekend

(Foto: SRO - TWENTY-ONE CREATION | Jules Benichou)

Siden sidst

Dennis Lind vinder på Nürburgring

På den tyske Nürburgring blev der i weekenden kørt GT World Challenge Europe. Her kørte Dennis Lind en sejr hjem i Pro-AM Cup-klassen for teamet, Barwell Motorsport.

Michelle Gattings weekend på Nürburgring endte ikke, som den startede - Iron Dames-bilen startede fra pole position i Bronze Cup-klassen, men en udfordrende start, hvor bilen var i kontakt med en konkurrent, vendte op og ned på det hele. Gatting kørte den sidste del af løbet og kunne køre over målstregen som 12’er i Bronze Cup-klassen.

Nicklas Nielsen, Anders Buchardt og Nicolai Kjærgaard kørte og med i GTWCE-løbet.

Se highlights her:

(Foto: Porsche AG)

Siden sidst

Buus 2'er på Spa-Francorchamps

Porsche Junior-køreren, Bastian Buus, leverede et suverænt resultat, da han i weekenden fik en anden plads i femte afdeling af Porsche Supercup, som blev afholdt på Spa-Francorchamps.

Buus har nu øget sin mesterskabsføring yderligere - han er gået fra 7 til 13 point ned til britiske Harry King.

Læs pressemeddelelsen her

(Foto: Lamborghini Super Trofeo)

Siden sidst

Sejr til Schandorff i Lamborghini Super Trofeo

På Nürburgring blev der kørt Lamborghini Super Trofeo, og her tog Frederik Schandorff en sejr i lørdagens Race 1 i Pro-AM Cup-klassen. I søndags kørte Schandorff en 2. plads hjem i Race 2.

Læs mere i pressemeddelelsen fra Frederik Schandorff.

Patrik Matthiesen og Largim Ali kørte også med.

Læs mere i pressemeddelelsen fra Patrik Matthiesen.

(Foto: Prema Racing)

Siden sidst

Ærgerlig weekend for Frederik Vesti

På Spa-Francorchamps blev 11. afdeling af Formel 2 kørt i weekenden. Det startede godt ud for Mercedes-AMG Junior-køreren, Frederik Vesti, hvor han blev nr. 2 i fredagens qualifying. I søndagens Feature Race nåede Vesti ikke til start, da han desværre kørte Formel 2-raceren i barrieren på oplejningsomgangen.

Før løbsweekenden på Spa-Francorchamps førte Frederik Vesti mesterskabet med 11 point ned til franskmanden, Théo Pourchaire. De to topkørere har nu byttet plads i mesterskabet - Pourchaire fører med 168 point, og Vesti ligger 2’er med 156 point.

På trods af en ærgerlige weekend, får Frederik Vesti æren af at køre første træning af det mexicanske grand prix i slut oktober i George Russels bil.

Se highlights på Youtube

(Foto: Andy Hone / LAT Images)

Siden sidst

Ingen point til Kevin

Point var der ingen af til HAAS-køreren, Kevin Magnussen, da han kørte det belgiske grand prix på Spa-Francorchamps i weekenden. Det blev til en 14. plads i Sprint-løbet om lørdagen og en 15. plads til søndagens grand prix.

(Foto: Bo Skovfoged)

Siden sidst

Hurtig Haagh

I Italien i Cremona blev der i weekenden kørt fjerde og sidste afdeling af FIA Karting Academy Trophy, hvor Romeo Haagh kørte med. Haagh startede 8’er i finalen og fik kørt sig frem til en femte plads. Danskeren havde desuden hurtigste omgangstid i finalen.

På samme bane var David Walther også i aktion til den afsluttende afdeling af FIA Karting European Championship, og der blev det til en 9. plads i finalen til Walther efter at have været startet som nr. 13

(Foto: KSP Reportages)

Siden sidst

Danske podieplaceringer til RMCIT

På gokartbanen i Le Mans blev der kørt Rotax Max Challenge International Trophy i weekenden. Her var det danske Christian Sørensen, som kørte med i DD2-klassen, der satte sin kart på pole position i qualifying om torsdagen. Lørdag blev finalen kørt, og der blev det til en tredje plads for Christian Sørensen.

En anden dansker som også var en af de hurtigste, var Jannik Nielsen, der i DD2 Masters-klassen startede som nr. 2 i finalen og holdte sin placering, da han kørte over målstregen.

I DD2 kørte Rasmus Vendelbo og Carl Borggaard også med. I Senior-klassen var det danskerne, Lotus Tveen, Marcus Olsen, William Kristensen og Frederik Zebis som var med.

Det sker

Indycar og Indy NXT - Grand Prix of Nashville

Indycar og Indy NXT er tilbage denne weekend. Der køres gadeløb i Nashville, Tennesse med Christian Lundgaard (Rahal Letterman Lanigan Racing) og Benjamin Pedersen (A.J. Foyt Enterprises) i Indycar og Christian Rasmussen (HMD Motorsports) i Indy NXT. Rasmussen fører i øvrigt Indy NXT-mesterskabet.

NTT Indycar Series kan ses på Viaplay, og Indy NXT Series kan ses på Indycar Live. På Indycar Live kan træning og kvalifikation for Indycar også ses.
Weekendens livetiming kan følges her

Læs mere her

Det sker

IMSA på Road America

Denne weekend køres der IMSA Weathertech Sportscar Championship på Road America i Wisconsin. Mikkel Jensen og Dennis Andersen kører med i LMP2-klassen og Marco Sørensen og Frederik Schandorff i GTD.

Mikkel Jensen og Marco Sørensen er begge med i toppen af mesterskabet, hvor de ligger 2’er i hver deres klasse.

Løbene kan følges via livetiming d. 5.- 6. august hos IMSA.

Det sker

TCR til CHGP

I forbindelse med det årlige Copenhagen Historic Grand Prix, kører Kasper H. Jensen og Jan Magnussen fjerde afdeling af TCR. Det er Jan Magnussen, som har mesterskabsføringen. Løbet køres d. 4.-6. august, og finalen kan ses på DR1 eller på DRTV kl. 14:45 om søndagen.