Andenplads og føring i mesterskabet til Dennis Lind på Spa

Lamborghini
Super Trofeo

31/07/16

Det blev ikke til sejre for Dennis Lind ved weekendens løb på Spa-Francorchamps, i Lamborghini Blancpain Super Trofeo Europe. Men en andenplads på podiet ved andet løb, gav point nok til at udbygge føringen i mesterskabet, foran italienske Vito Postiglione.

Weekenden startede ellers ikke alt for godt, med en meget dårlig kvalifikation for Dennis Lind, og dermed en tilsvarende startplacering ved det første løb, som nr 20 ud af i alt 50 Lamborghini Huracáns. Med så mange biler på banen, ville man normalt ikke tro der var mange chancer for at komme op i pointene, men det lykkedes for Dennis Lind, der kørte sig 13 positioner frem, og sluttede på en syvende plads, hvilket var nok til holde sig foran Vito Postiglione i mesterskabet.

(Foto: Lamborghini Squadra Corse )

Så gik det noget bedre ved kvalifikationen til andet løb, hvor Dennis Lind kørte sig til hurtigste tid, og satte den eneste omgangstid under 2:30. Dennis Lind startede dermed i front af feltet ved andet løb, og var i stand til at holde føringen det meste af løbet. Han tabte den dog til Adrian Amstutz efter en safety car periode.

Med sejren fik Dennis Lind lagt lidt luft til forfølgerne i mesterskabet, og fører nu med 9 point til Vito Postiglione.

Klassens næste løb køres 16. - 18. september på Nürburgring.