Audi Sport TT Cup

Dobbeltsejr til Jan Kiesel på Nürburgring

29/09/15

Ligesom det var tilfældet på Oschersleben, så blev det også til dobbeltsejr til Jan Kiesel på Nürburgring.
Dermed kunne han udbygge sin føring i mesterskabet, og er det varmeste emne til titlen som mester i den nye klasse.

Dobbeltvinderen fra weekendens løb på Nürburgring - Jan Kiesel
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Igen var Jan Kiesel umulig at besejre. Ved løbet lørdag kunne polakken ret hurtigt sætte sig igennem overfor pole sætteren Emil Lindholm og bringe sig i føring af løbet. Med hurtige og konstante omgangstider kørte han relativt hurtig fra resten af feltet. Også fordi der her var indbyrdes flere indbyrdes kampe om placeringerne. Men lige før slutningen af det 30 minutter lange løb, skete der et meget alvorligt uheld. Så alvorligt at man valgte at afbryde løbet. Heldigvis viste det sig at det kun var materiel skade der sket. De to involverede kørere, Joonas Lappalainen og Christoph Hofbauer, slap begge helt uskadte. De skulle dog lige forbi sygehuset på banen til det obligatoriske lægetjek. På grund af de store skader på bilerne, måtte de begge nøjes med at være tilskuere til løbet søndag.

Starten på lørdagens løb

Resultatet lørdag blev således at Jan Kiesel vandt foran Denis Marschall og Emil Lindholm. Nicolai Møller Madsen var lige efter top 3 men missede altså podiet.

Denis Marschall blev to gange nummer 2

Søndag var det Jan Kiesel pole position. Den placering fraveg han ikke og kørte dermed én start-til-mål sejr hjem. Der var straks mere kamp om de næste placeringer. Her kunne Denis Marschall trække sig sejrrigt ud af en lang og intens duel med Loris Hezemann der dermed tog den sidste podieplads. Søndagens løb blev en skuffelse for Nicolai Møller Madsen, der her sluttede på en placering som nummer 12.

Hollandske Loris Hezemann blev nummer 3 søndag

I den samlede stilling fører Jan Kiesel nu med 199 points efter 10 af 12 løb. På andenpladsen ligger Nicolai Møller Madsen med 164 points. Dermed er han 35 points efter Jan Kiesel. Der er 50 points at køre om i de sidste 2 løb, så tingene skal Møller Madsens vej ved sæsonafslutningen hvis han skal vinde mesterskabet.