Dobbeltsejr til kfzteile 24 MS RACING

ADAC GT
Masters

17/08/15

Søndag var succesfarven orange. Det var den fordi 2 biler fra kfzteile24 MS RACING sørgede for en dobbeltsejr i søndagens løb. Dermed blev der sørget for et dobbelt så godt resultat for teamet som i lørdagens løb. Ind på tredjepladsen kom Klaus Bachler og Martin Ragginger i deres Porsche 911, mens de førende i mesterskabetLuca Ludwig og Sebastian Asch i Mercedes SLS GT3 blev nummer 10 i søndagens løb.

Starten
(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Nürburgring var så venlig at vise sin våde side af sig selv da søndagens løb i ADAC GT Masters serien skulle køres. Klaus Bachler tog i sin Porsche 911 starten, men blev sat under hårdt pres straks efter starten. Bachler kunne trække vejret lidt lettere - kort - da en af de andre trusler i løbet, Uwe Alzen i BMW Z4 kolliderede med Kelvin nach der Linde i Audi R8 og fik sikkerhedsbilen på banen. Efter løbet igen blev givet frit, var der dog ikke noget at gøre. Klaus Bachler mistede sin placering til Nicki Thiim. Nürburgring var dog i det onde hjørne og fik frembragt en teknisk defekt i Nicki Thiims bil, der forårsagede endnu periode bag sikkerhedsbilen, samt den kendsgerning at bilen med Nicki Thiim og Jordan Lee Pepper måtte udgå.

Starten for den senere vinder

Ved kørerskiftet kostede en taktisk fejl hos Klaus Bachler og Martin Ragginger deres position som førende bil. De foretog deres pitstop en omgang efter det meste af feltet. Det kostede mange placeringer, og Martin Ragginger kom ind i løbet på en syvende-plads. Florian Stoll i Audi R8 overtog føringen, foran Andreas Weishaupt og Dobitsch - begge i Audi R8. Mens Florian Stoll faktisk ret uforstyrret kunne køre løbet til uden problemer og vinde det, så Dobitsch kæmpede sig op på andenpladsen efter en sej kamp, og også Martin Ragginger kom tilbage i løbet igen, nu på tredjepladsen. Sejren til Florian Stoll og Marc Basseng afsluttede en lang sejrsløs periode. For Florian Stoll var det første sejr siden 2011 hvor han vandt på Lausitzring. Marc Basseng har ikke vundet siden 2008.

Søndagens vinder

På tredjepladsen kom Dominik Baumann og Jens Klingmann i BMW Z4 ind på tredjepladsen, mens Hari Proczyk og Bernd Schneider i deres Mercedes SLS GT3 kom i mål som nummer 4. Andreas Weishaupt der tidligere i løbet var nummer 2 sluttede løbet som nummer 6.

Podiet

De mesterskabsførende Luca Ludwig og Sebastian Asch, havde noget at se til i weekenden. Efter at have overtrådt vægtreglementet, skulle de starte begge weekendens løb bagerst. Lørdag fik de kæmpet sig godt op, mens det kneb søndag. De nåede søndag frem til en slutplacering som nummer 10, efter at have dummet sig endnu en gang. En fejl under en periode med sikkerhedsbilen, blev takseret til en drive-tru straf.

Allerede om små 2 uger køres næste runde i ADAC GT Masters serien. Det foregår på Sachsenring.