DTM

Lausitzring - warm up

DTM
06/06/10

DTMDTM klassen skal i dag køre fjerde afdeling i dette års mesterskab, det foregår på Eurospeedway Lausitzring, hvor deltagerne som en sidste forberedelse netop har været ude i dagens warmup - den sidste chance for at finpudse bilernes setup.
Her var det tre Mercedes Benz kørere der satte de tre hurtigste tider med Bruno Spengler foran Jamie Green og Maro Engel på 2. og 3. pladserne.

På 4. pladsen kom den bedst placerede Audi kører, det var den regerende mester Timo Scheider.

Bruno Spengler var hurtigste mand i warm up'en på Lausitzring.
(Foto: Natascha Theisen)

Feltets enlige nordiske kører i år, svenskeren Mattias Ekström sluttede denne warm up på 14. pladsen.

Når man kigger på de tider der blev kørt, kan man se at alle 18 kørere er indefor et sekund af hinanden, det kan borge for et spændende løb i eftermiddag.