Formel 3 Euro

Valencia - race 2 - resultat

23/05/10

Sejr til Kevin Magnussen i Valencia
Kevin Magnussen vandt en suveræn sejr i Formel 3 Euroseries løbet søndag på bybanen i Valencia. I løbet, der afvikles i forbindelse med DTM weekenden samme sted, tog han fra sin 2.gridplads straks fra løbets start føringen og kørte en fantastisk sejr hjem. I løbet af de 27 omgange kørte han hurtigere og hurtigere omgangstider, og sluttede hele10 sekunder foran den 2.placerede i løbet idag.

Kevin Magnussen.
(Foto: F3 Euro Series)

Med sin sejr springer Kevin Magnussen med ialt 8 indhøstede point denne weekend op på en samlet 7.plads i mesterskabet, og er med et slag den førende kører hos Motopark Academy. Den førende i mesterskabet, Eduardo Mortara fra Signature teamet, har efter 6 løb 39 points. Der resterer endnu 12 løb i årets F3 Euroserie, og med henholdsvis 10 og 6 points til vinderen af hvert løb, er intet afgjort endnu.

Team Motopark Academy måtte fornylig sige farvel til deres kører Adrian Quaife Hobbs, der istedet valgte et sæde i GP3 serien. Det gav plads til Kevin i denne weekend, og man må sige, han greb chancen med begge hænder og viste i bedste Magnussen stil flaget foran alle de store teams og mange tilskuere på banen i Valencia.

Så det ser ud til Motopark nu har en seriøs titeludfordrer i teamet, og har det 3. sæde besat resten af sæsonen? Kun løbet på Assen falder sammen med Kevins andre løb for Motopark i Formel3 ATS serien. Men med den succesrige weekend i Valencia for team Motopark Academy, mon ikke der kan findes en løsning på det - til fordel for den ene eller anden serie?

Ihvertfald har F3 euroserien nu fået en seriøs og velkommen udfordrer til titlen, og de ellers så dominerende teams ART og Signature en konkurrent, der skal regnes med.