JHI-Racing på Nürburgring

Supercopa
05/09/07

Efter debutløbet på Zandvoort har John Hansen fra JHI-Racing kørt 2 testdage på Hockenheim, så de så med spænding frem til den sidste afdeling af Seat Supercopa, hvor han kunne deltage i år.

Den frie træning blev afviklet fredag eftermiddag og kvalifikationen lørdag morgen på en vanskelig bane, der i starten var våd og tørrede mere og mere i løbet af de 30 min, der blev kørt. Vi startede som de fleste på regndæk og skiftede efter 3 omgange til slicks. Banen tørrede op og omgangstiderne faldt mere end 10 sekunder i løbet af kvalifikationen - slutresultatet blev en 22. plads af i alt 26 deltagere.

(Foto: motorracetime.de / JHI-Racing)

1. løb lørdag eftermiddag forløb uden den store placeringssgevinst og John sluttede løbet på en 18. plads, hvilket synes ok, på en bane, der for os er helt ny, mens flere af de andre har kørt adskillige tusinde kilometer på banen.

2. løb søndag afvikledes før der skulle køres DTM og her skulle vi starte som nr. 18. Der opstod lidt tumult i starten og et par andre steder på 1. omgang - efter en Safetycar periode blev løbet genoptaget med John i den bedste halvdel af feltet. Vi kørte stabile tider i hele løbet og det resulterede i en slutplacering som nr. 11 - langt højere end forventet, bl.a. med den tidligere Formel 1 kører Nicolas Kiesa, der var gæstekører i mål på en 17. plads.