EM Rally

Sæsonafslutning i Belgisk EM Rally

EM Rally
05/11/04

Karl-Åge Jensen og Hans Marx har valgt at slutte sæsonen 2004 af ved for 7 gang at søge udfordringer i det Belgiske EM løb Rallye de Condroz - Huy.

165 køretøjer er anmeldt til rallyet og heraf deltager 34 køretøjer i N4 klassen. Der er bliver rig mulighed for udfordringer til Subaru temaet både med antallet af modstandere og da det belgiske efterårsvejr normalt er fugtigt og omvekslende. Det danske makkerpar har i de tidligere 6 løb opnået rimelige gode resultater i Top 20 og håber at gentage succesen.

Rallye de Condroz er tællende til EM med coff. 10 og dermed et af de mere eftertragtede løb i mesterskabet. De 265 km hastighedsprøver er fordelt på 22 prøver med start lørdag morgen kl. 08:30 og etapemål lørdag aften kl. 21:40. Restarten går søndag morgen kl. 08:00 og løbets vinder kan kåres ved mål søndag aften kl. 17:00.

Henrik Jensen i Peugeot 206 N3 er det andet danske hold der er tilmeldt løbet.